Hondernemen

Daar sta ik dan, als nieuwbakken “hondernemer”! Klaar om mijn liefde, kennis en ervaring te delen met diegene die zijn of haar hond wil trainen of heerlijk wil laten rennen in de uitlaatservice. Trots op wat ik tot nu toe heb gepland en opgebouwd, maar ook nieuwsgierig naar wat het hondernemerschap mij gaat brengen. Ik kijk uit naar al die mooie momenten waarin ik jou als eigenaar zie groeien tijdens de training met je hond, naar honden die beter in hun vel zitten omdat het therapieplan hierbij helpt en blije uitgelaten smoelen tijdens een dagelijkse wandeling. Leuk en spannend tegelijk!

Daar sta je dan, als nieuwbakken hondeneigenaar! Klaar om je liefde, aandacht en zorg aan dat kleine schattige hondje te geven of misschien wel die herplaatser die een gouden mandje verdient. Trots ben je als hij naar je luistert, maar ook nieuwsgierig naar hoe je nu je hond het beste kunt begeleiden en wat het je gaat brengen.

Het klinkt een beetje als het hondernemersverhaal waar ik mee begon. En dat is het ook. Net als ik de wens koesterde om een eigen honderneming te starten, koesterde jij de wens om een hond te nemen. Daarbij komt kijken dat nadenkt over wat je wil, hoe je dat wil en hoe dat het beste tot stand komt. Een hele onderneming…
Natuurlijk heb ik het allemaal zelf gedaan, maar niet alleen. Ik heb mij laten adviseren, inspireren, soms gedacht dat het allemaal niet kon. Maar door gesprekken aan te gaan en mijn doel voor ogen te houden, is het gelukt. Dat geldt ook voor jou en je hond. Goed advies, inspiratie, nieuwsgierigheid, kleine stappen maar met het doel voor ogen, gaan je uiteindelijk opleveren wat je voor ogen hebt. Je investeert in je hond waar je een jarenlange band mee aangaat.

 

Terug naar het overzicht