Diensten

Veelzijdig Kwispelturig!

Zoals de naam al zegt, ben je bij Kwispelturig voor verschillende dingen aan het goede adres. Verschillende soorten training zoals puppytraining, jonge honden training of een training op maat gemaakt voor jou en je hond. Naast training help ik je ook op weg als je hond gedrag vertoont waar je niet zo gelukkig mee bent. Door middel van gedragstherapie is het mogelijk om specifieke ongewenste gedragingen om te buigen naar gewenst gedrag. En als kers op de taart de uitlaatservice, waar in kleine groepen (maxiamaal 6 honden) je hond heerlijk kan wandelen en spelen.

Omdat ik persoonlijke begeleiding en kwaliteit belangrijk vind, doe ik alles in kleine groepen of één op één. Ik heb opleidingen gevolgd tot kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut. Dit zijn vrije beroepen waardoor iedereen zich instructeur of gedragstherapeut kan noemen. In de praktijk zijn de gevolgen daarvan merkbaar en niet altijd in positieve zin…
Als kynologisch instructeur ben in aangesloten bij de Raad van Beheer op het gebied van Kynologie. Jaarlijks volg ik verschillende opleidingen, workshops en trainingen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kynologie.
Dat geeft jou als klant de zekerheid dat je wordt begeleid door een gediplomeerd instructeur.
Wil je meer over mijn opleidingen, bekijk dan mijn cv.