Uitlaatservice

Voor een fijne en veilige wandeling

Is het niet heerlijk voor je hond om uit te kunnen razen in het bos of op de hei? Maar wat als je door werk of een druk gezin niet dagelijks een lekkere wandeling kan maken? Dan ben je bij Kwispelturig aan het juiste adres! Niet alleen om dat je hond uit moet, maar ook voor het fysieke en mentale welzijn van je hond. Zo blijft jouw hond gezond, kan hij zijn energie kwijt en ben jij ontzorgd.

Werkwijze

Ik maak 3 keer per week in de ochtend en de middag een wandeling. Met een kleine en veilige groep van maximaal 5 honden ga ik een uur op stap. Iedere hond verdient het om dagelijks voldoende beweging en aandacht te krijgen. Door de groepen bewust klein te houden is er tijd en aandacht voor iedere hond. Omdat er maar een beperkt aantal honden mee kan, zitten de honden nooit lang in de bus. De kans op stress en overprikkeling wordt hierdoor geminimaliseerd. In een kosteloos intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken wat de wensen zijn.

De honden worden vervoerd in een speciaal ingerichte bus die voldoet aan alle veiligheidseisen, voorzien is van benches en een tweestanden ventilator die ook bij stilstand voldoende verse lucht aanvoert. Daarnaast is er EHBO-doos aan boord en ben ik in het bezit van een EHBO-diploma voor honden, voor het geval er directe verzorging noodzakelijk is. Tijdens de wandeling kan er gebruik worden gemaakt van een tracker. Met dit kleine kastje aan de halsband van je hond, is hij via GPS op de voet te volgen. Er is altijd vers water aanwezig. De honden worden handdoekdroog thuisgebracht. Bij thuiskomst zorg ik voor vers water, eventueel voer en/of medicatie.

Honden uit de wijken Amersfoort Vathorst en Hooglanderveen kunnen mee met de wandelingen.

Rooster

Maandag    10.00-11.00 uur en 13.30-14.30 uur  (ochtend 1 plek beschikbaar voor kleine hond*)
Dinsdag      10.00-11.00 uur en 13.30-14.30 uur  (ochtend 1 plek beschikbaar voor kleine of middelgrote hond*)
Donderdag 10.00-11.00 uur en 13.30-14.30 uur  (ochtend 1 plek beschikbaar klein of middelgroot*)

* kleine hond; tot 40 cm schofthoogte (bv. Beagle, Spaniël, Labradoodle (medium), Terriër, Teckel etc.)
* middelgroot; vanaf 40 cm tot 55 cm (bv. Labrador, Vizsla, Australian Sheperd, Golden Retriever)

Tarieven

Alle tarieven zijn op basis van een maandabonnement. Hiermee is de samenstelling van de groepen stabiel en is er altijd een plaats voor jouw hond gereserveerd.

  • 1 wandeling per week       €70,-   per maand
  • 2 wandelingen per week   €135,- per maand
  • 3 wandelingen per week   €199,- per maand

Abonnementen zijn berekend op 45 werkweken per jaar.

Toelating tot de wandelgroepen

Honden dienen minimaal 9 maanden oud te zijn, sociaal gedrag te vertonen naar mens en dier en volledig geënt te zijn en preventief behandeld tegen vlooien en wormen. Loopse teven kunnen niet mee en ongecastreerde reuen in overleg.
Is je hond jonger dan 6 maanden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.